Ideeën festival

Het Ideeën Festival is een manier waarmee organisaties hun medewerkers kunnen uitdagen en stimuleren om actief en met z“n allen nieuwe ideeën te genereren voor het bedrijf. Het Ideeën Festival wordt gepresenteerd in de vorm van een Game Creatief Denken.

De groep wordt verdeeld in subgroepen van 15 - 20 pers. en krijgt eerst één uur les in lateraal, "out of the box" denken. Daarna krijgt ieder team een vaste tijd om zoveel mogelijk nieuwe creatieve ideeën te genereren. Dat gebeurt aan de hand van concrete vraagstellingen van het bedrijf zelf.

Per groep worden de drie beste ideeën geselecteerd. Deze worden door leden van de groep gepresenteerd in de finale. Een jury bestaande uit mensen binnen het bedrijf kiest uit alle ideeën "het Gouden Idee", "het Zilveren Idee" en "het Bronzen Idee". De winnaars ontvangen een prijs in de vorm van een beker.

Het Ideeën Festival kan gebruikt worden om nieuwe producten te ontwikkelen, nieuwe organisatievormen te vinden, nieuwe namen, marketing strategieën etc. etc. Wij kunnen ook voor u een Ideëen Festival op maat maken.

Doel: kennismaken met creatief denken, nieuwe ideëen genereren voor het bedrijf, teamgeest ontwikkelen, een onvergetelijke ervaring creëren,
Duur: één of twee dagdelen
Aantal deelnemers: 25 - 250 pers.


Hoe bedenk
ik een
nieuwe
campagne?

Hoe
krijg
ik meer
naams
bekendheid?

Hoe krijg
ik meer
klanten?

Hoe maak
ik onze
processen
simpeler?

Hoe kunnen
we sneller
werken?