Wie zijn wij?

Wij kunnen u helpen ruimer te gaan denken en
meer mogelijkheden en meer kansen te zien.
En wij hebben hier enorm veel ervaring mee.


Wij zijn in 2000 van start gegaan met het bedrijf Inspiration Company. Dit bedrijf is binnen 5 jaar uitgegroeid tot het meest toonaangevende bedrijf op het gebied van Creatief en Innovatief Denken. Momenteel zijn wij marktleider in Nederland op het gebied van Creatief Denken.

Wij ontwikkelden in opdracht van een aantal grote bedrijven een nieuwe methode van Creatief Denken: de TotalBrainBox-methode. Deze methode is in 2009 door de Universiteit van Twente gecertificeerd. Dit systeem maakt het mogelijk om zowel creatieve als logisch denkende mensen systematisch creatief te leren denken. Hiervoor hebben wij tientallen OutBox-Tools (denktechnieken voor out of the box denken) en Inbox-Tools (denktechnieken voor logisch denken) ontwikkeld. Daarnaast bevat de methode vele Tools op het gebied van Probleem Oplossend Denken, Doorbraak Denken en Patroon Doorberekend Denken.

Wij willen u graag leren hoe u op een andere manier kan denken en hoe u onze tools van innovatief denken kan toepassen op concrete vraagstellingen uit uw praktijk.


Hoe kunnen
we onze
producten
"groener"
maken?

Hoe kunnen
we duurzamer
gaan
werken?

Hoe kunnen
we
bedreigingen
omzetten
in kansen?

Hoe kunnen
we leren
van onze
fouten?

Hoe bedenk
ik een
nieuwe
naam?